Tinka Veninga | Nieuws

Wisseling van de wacht

De afgelopen 5 jaar heb ik (Tinka Veninga) met veel plezier invulling gegeven aan het voorzitten van StCDiemen. Uit het niets ontstond er samen met jullie een stichting. Na 5 jaar is StCDiemen in een volgende fase gekomen. Dit vraagt andere kwaliteiten van een voorzitter.

Ik heb daarom besloten om me vanaf 1 augustus 2017 volledig te gaan richten op de taken die ik in het kernteam vervul. Het zal mij de ruimte geven om losse projecten uit te proberen en ik kan meer tijd stoppen in het ondersteunen en trainen van (potentiële) projectleiders. Daarnaast krijg ik iets meer ruimte om zelf om te zien naar individuele mensen in mijn omgeving.

Er is nog geen nieuwe voorzitter. Als bestuur gaan we hiernaar op zoek, maar jullie kunnen natuurlijk helpen. Samen zijn we Serve the City Diemen. Ben jij zelf iemand die het leuk lijkt om Serve the City Diemen te besturen of ken je iemand die dat goed zou kunnen? Laat het ons weten op info@stcdiemen.nl, zodat we meer informatie kunnen sturen. Vanwege onze Christelijke basis is het voor bestuursleden wel een voorwaarde dat diegene vanuit deze basis zijn leven vorm geeft.

Reageren

Naam:
E-mail adres:
Reactie: