Joanne Kruijswijk | Nieuws

Even voorstellen!

Yes! Weer iemand bij ons team mogen verwelkomen! Met haar 17 jaar is Mandy ons jongste kernteamlid. Tof dat zij naast haar studie en bijbaan ook tijd wil maken om de social media van Serve the City Diemen op zich te nemen. Hier stelt zij zich voor!

Ik ben terecht gekomen bij Serve the City Diemen dankzij een verplichte maatschappelijke stage op de middelbare school. Ondertussen ben ik student aan de HVA en is de stage alweer een aantal jaar geleden, maar ik vond het zo leuk dat ik eigenlijk altijd weer terug kwam om mee te doen met de projectdagen. Het leukste van Serve the City Diemen vind ik, dat er eigenlijk altijd wel een project is dat bij jou persoonlijkheid en interesses aansluit, en dat je dus mensen helpt en/of een leuke dag bezorgt door iets te doen wat je zelf ook leuk vindt. Ook ontmoet je veel nieuwe mensen op de projecten, met allemaal een eigen verhaal. Dat is iets wat ik zelf altijd heel interessant vind.
 
Sinds kort ben ik het jongste kernteam lid hier! Ik regel nu voornamelijk de Facebookpagina van Serve the City Diemen, maar denk natuurlijk ook altijd mee met de andere dingen daar om heen. Verder ben ik soms de fotograaf op projectdagen, maar uiteraard ben ik vaak ook 'gewoon' vrijwilliger bij projecten. Wie weet ontmoeten we elkaar daar wel eens een keertje!

Reageren

Naam:
E-mail adres:
Reactie: